06 51351490 info@fritsdebeer.nl
Select Page

Beer @ work #5

Eddy Zoey

 


J; Ah mag ik nu??

Eddy Zoey en ik spraken al meer dan een uur over muziekinstrumenten en een winkel uit de achterhoek waar ik mijn eerste bas had gekocht. Over zijn gitaar en alle versterkers in zijn huis.

E&F; ja ja ja (Zucht)

Ik luister altijd graag mee met de interview’s en weet dan precies waar de tekst over gaat. Weet het gevoel van het interview en de geest en maak vervolgens precies genoeg fotos zodat de beeld redactie niet te veel keus heeft of ik vooral wel.
Eddy praat graag koppen koffie lang tot de broodjes verschijnen. De koffie en mijn blaas waren geen vrienden, snel even en bij het openen van de toilet deur lachte ik even hard op en wist; hier gaan we de hoofdfoto maken.
Zelfs op het toilet hing een klein gitaar versterkertje en stond een klein gitaartje.
Mijn glimlach werdt bemerkt ik de huiskamer bij binnenkomst, de journaliste was het niet helemaal eens met mijn gedachte maar gaf het na 5 minuten op. Tegen twee dwazen als Eddy en mezelf was ze niet opgewassen.
Achteraf kreeg ik nog een mail en was ze toch wel blij en zo ook de beeldredactie die na het zien van de fotos meteen klaar waren en geen 2 uur hoeven te spenderen aan beeld uitzoeken van een fotograaf die 500 beelden aanlevert.

F; ik eigenwijs?? Ja vast wel.
Maar wel omdat ik weet hoeveel pagina’s we hebben, of we openen op links of rechts, waar het over gaat en wie de opdrachtgever is. Voor de Flair kun je immer meer doen dan een Libelle.

Eddy rocks.

Ps; leuk deze serie. Heb mezelf voorgenomen dat zolang het leuk is ik blijf doorgaan en zolang “men” het leuk vind.
Na 100 likes mag ik de volgende pas posten.

Skills

Posted on

12 januari 2021