06 51351490 info@fritsdebeer.nl
Select Page

Beer@work #11

 

Een smile, na enig zoeken vond ik de prachtige plek voor een foto van zichzelf benoemde heks Susan Smit in een meest trieste omgeving van een nieuw gebouwd hotel met conferentie zalen aan de rand van Nijkerk ofzo.

Niets inspireerde me, ik kan niet terug komen bij Elsevier met niets goeds, maar niets zag er uit, een witte muur dan maar of een trap (not) tot ik die kleine nietsnuttige boompje vond en de houten schutting.
Tien cm naar rechts stond een container of tien, twee millimeter naar links hing een bord me verboden toegang te wensen.

F; ik heb dé plek gevonden. (Glim)
S; ok, ik loop met je mee (zucht)
S; hier?? (Licht boos)
F; ja (steevast een glim)

F: de jonge blaadjes op je jurk en dit prachtige jonge boompje. Wil je voor me helemaal recht staan alsof dat boompje, geen uitdrukking geen niets.

Een paar test fotos, ik verzette haar een klein beetje en vertelde stil te blijven staan tot ik het voel, tot de drie minuten die ik kreeg bijna om waren en maakte de foto.

Terwijl ze lief licht geïrriteerd naar me toe liep en afvroeg waarom ze in deze lelijke achtertuin moest staan liet ik haar de achterkant van mijn camera zien, ze draaide haar ogen meteen terug naar de lelijke locatie waar ze stond en weer terug naar mij

S; je bent een tovenaar…

(Sorry voor de lowres foto)

Skills

Posted on

14 januari 2021